Levering af træpiller

Vi transporterer forudbestilte træpiller – leveret lige til døren.
Vi leverer enten på paller, hvis der er bestilt træpiller i små sække, eller med truck når det er big bags.

Du kan enten udfylde formularen herunder eller ringe til os på 74 33 73 56.

lastbil med truck

Fakta

Levering af træpiller sker inden for 10 arbejdsdage efter ordreafgivelse, såfremt varerne er betalt hos forhandleren og de nødvendige oplysninger er oplyst til os ved bestilling.
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdato, men vi forsøger at levere torsdag/fredage ellers vil I blive kontaktet.
Varen anses som leveret, når denne er afleveret på den oplyste adresse på normal eller aftalt måde.

Levering af træpiller foregår med gaffeltruck. Denne er terrængående og kræver 2,75 meters frihøjde hvis varerne skal placeres i carport eller garage. Yderligere kræves der minimum 2,5 meter i bredde.
Trucken kan køre på de fleste underlag, såsom faste grus belægninger, brosten, perlesten mv. Det kræver blot en fast bund. De fleste stigninger kan således forceres.
Trucken kan i mange tilfælde skubbe varerne længere ind, såfremt det er fast underlag som beton eller fliser. Vi står ikke inde for den enkelte palle kan klare trykket, eller beskadigede sække.
Det er derfor på eget ansvar hvis chaufføren bedes gøre dette.

En belæsset gaffeltruck vejer 3 tons fordelt på 3 hjul. Dette giver et kraftigt tryk. Vi står derfor ikke inde for belægninger, som ikke er funderet til dette. Derfor er kørsel indenfor leveringsområdet på kundens ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader på fliser, belægninger og lignende.
For at opretholde et højt serviceniveau tilbydes det, at chaufføren forsøger at levere der hvor du ønsker det, såfremt dette er muligt. Såfremt chaufføren vurderer dette ikke er muligt, vil han aflæsse denne hvor han finder det mest hensigtsmæssigt i forhold til det ønskede leveringssted.